Váci gördeszkapálya: kezdőknek nem rossz, de jobb kellene

VácMyLife-520Még októberben adták át a Diadal téri benzinkút melletti területen az új gördeszkapályát, amelyért legalább másfél évtizede küzdenek a váciak. A VácMyLife stábja a helyszínen forgatott, megkérdezve azokat, akik rendszeresen használják.

Bár a hivatalos közlés szerint a más pályákon szerzett tapasztalatok alapján rendelte meg a város a betonelemeket, amelyeket speciálisan erre a célra gyártanak, a rolleresek, BMX-esek, gördeszkások szerint a mostani elrendezés legfeljebb a kezdőknek jó, ezért érdemes lenne továbbfejleszteni. A youtube-on megjelent videóhoz fűzött kommentekben többen a dunakeszi pályát említik jó megoldásként és javaslatokat is tesznek, mire lenne szükség ahhoz, hogy a fejlesztés után javuljon a pály használhatósága.

Ha november vége, akkor lovas világkupa
A Vácott felvett Berosált a rezesbanda hamarosan a mozikban

Hozzászólások

Váci gördeszkapálya: kezdőknek nem rossz, de jobb kellene — 1 hozzászólás

  1. Sajnos erre a fejlesztésre teljes mértékben felesleges várni. Vác annyira csóró és szerencsétlen, hogy szinte 1000%-os annak az esélye, hogy ez a park végleg ilyen marad. 3-4 hónapig használták rendszeresen most meg a rollereseké az egész. Deszkások és a bmxesek inkább pesten nyomják. Egyik deszkás haverom szerint ehhez hívtak mérnököket is, hogy el tudják rendezni. Azok is most kezdték a melót, látszik. Már azon meglepődtem, hogy nem messze a pályától az úti repedéseket megjavították. Hihetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*