A Zöld Megoldásokat idén is támogatja a DDC

ddc_logo_zöldA DDC idén is meghirdeti Zöld Megoldás pályázatát, amellyel a vállalat váci és beremendi cementgyárának vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatja területenként 3-3 millió forint értékben.

A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő.

A DDC hazánk vezető építőanyag-gyártójaként a társadalmi felelősségvállalást a vállalati kultúra értékteremtő tevékenységének tekinti, mellyel megőrizzük a természet kincseit a jövő generációi számára. 2011 óta ezért minden évben meghirdeti a gyárak vonzáskörzetében található települések környezetvédelmi és fenntarthatóságot támogató kezdeményezései számára az anyagi támogatást biztosító Zöld Megoldás pályázatot.

Facebook - kövess minketA tavalyi évben Vácott egy, míg Beremend vonzáskörzetében két zöld megoldás valósulhatott meg a DDC támogatásából.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Az építőipar nehéz helyzete ellenére, az előző évek Zöld Megoldásainak eredményei alapján a pályázat ismételt meghirdetése mellett döntött a vállalat. A fő célkitűzések és a képviselni kívánt értékek nem változnak, idén is kulcsfontosságú, hogy a környezet védelme megjelenjen, és emellett fenntartható legyen a projekt: az alkotók vegyék figyelembe a fejlesztés hosszú távú kötelezettségeit is.

A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében 2014. november 3-ig kell a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani a DDC felé. A pályázati felhívás elérhető a www.duna-drava.hu honlapon. A nyertesnek 2015. augusztus 15-ig kell lezárnia a tervezett program megvalósítását.

A beérkezett pályázatokat független, a váci és a beremendi régióban elismert, tapasztalt szakértők bírálják el. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments