Jobbik értékelés: Vácott nőtt a párt támogatottsága

Jobbik - Fehér Zsolt és Kászonyi Károly

Köszönetet mondott a választáson a támogatásért sajtótájékoztatóján Fehér Zsolt, a Jobbik váci szervezetének elnöke és Kászonyi Károly, aki ismét a képviselőtestület tagja lesz, miután listán bejutott az önkormányzatba.

Fehér Zsolt úgy értékelte, hogy ugyan nem érték el a kitűzött célt, hogy növeljék jelenlétüket a várost irányító grémiumban, de sikerült erősíteni támogatottságukat, miután mintegy három százalékkal több szavazatot kaptak, mint négy évvel ezelőtt.

A Jobbik egyébként szerte az országban növelte polgármestereinek és képviselőinek számát. Váchoz legközelebb Kosdon választottak Kurdi Ferenc személyében a polgárok a párthoz kötődő faluvezetőt.

Fehér Zsolt a választási eredményekről

Kászonyi Károly értékelése:


Fehér Zsolt ismét tagja lesz a megyei közgyűlésnek, ahol Ványi Lászlónével – aki a Fidesz-KDNP színeiben jutott be a testületbe – képviselik városunkat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Kászonyi Károly lapunk kérdésére elmondta: konstruktív ellenzékiként minden olyan kérdésben együttműködik a többséget adó Fidesz-KDNP frakcióval, amely egyértelműen a polgárok érdekét szolgálja. Több egyéb között a mobilgát mielőbbi megépítését, a külterületen élők életkörülményeinek javítását és belterületi utak rendbetételét említette. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments