Furcsa szórólapok miatt adott ki közleményt a Jobbik Vácott

Megtévesztő szórólapKözleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Jobbik Váci Szervezete ma kora délután, melyben arról tájékoztatnak, hogy megtévesztő szórólapok jelentek meg a városban, amelyek az egyik független polgármester-jelöltet, mint a Jobbik által támogatott indulót mutatják be.

„Ma reggelre virradóra Vác város több pontján jelentek meg a képen látható szórólapok, amelyek tévesen azt sugallják, mintha a Jobbik támogatná az egyik független polgármester-jelöltet. Ezúton kijelentjük, hogy NEM tudunk közösséget vállalni az azon szereplő Nagy Péterrel, egyúttal kérjük önöket, hogy ne dőljenek be az ilyen és ehhez hasonlatos megtévesztő irományoknak!” – olvasható a közleményben.
Nem tudjuk, a párt tett-e bejelentést a helyi választási irodán a történtek miatt.

Telefonon beszéltünk Nagy Péterrel, aki szerkesztőségünknek elmondta: a kampányban négy darab, színes szórólapot készíttetett és terjesztett, a most megjelent fekete-fehér nyomtatványokhoz semmi köze, azoktól elhatárolódik. A polgármester-jelölt úgy gondolja, hogy olyanok szórták szét ezeket a papírokat a városban, akik provokálni akarják a választókat. Bízik abban, hogy holnap, vasárnap mindenki józanul mérlegeli a helyzetet és így hozza meg döntését a szavazófülkében. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments