Kávéházi koncerttel indul az évad a Dunakanyar Színházban

színház rajz álarcokSzeptember 12-én pénteken elkezdődik az évad a Váci Dunakanyar Színházban egy remek kávéházi koncerttel, Bardócz L. Csaba és Smál Gábor közös, Csillagíjászat című, „hol derűs, hol felhős, hol gitáros, hol pedig nem…” estjével.

Bardócz L. Csaba a Dartmoor nyelviskola oktatója, dalköltő és előadóművész, fiatal kora óta zenél, eddig két lemeze – és egy koncert DVD-je jelent meg. Folyamatosan születnek dalai, így időről időre frissülő repertoárral jelentkezik. Édes-bús dallamai, bravúrosan játékos nyelvezetű költeményei kellemes érzéseket hagynak maguk után.

Koncertjeit mindig más – más „dalfestő vendéghanggal” fűszerezi meg, különféle hangszereken játszó, különleges énekhangú barátait kéri fel a közreműködésre.

Ez alkalommal Smál Gábor, a helyi ES TV hírolvasója és műsorvezetője, a Fónay – HUMÁNIA – Társulat színésze lesz a partnere, aki már bemutatta első önálló estjét, láthatták Fehérvári Fruzsinával közös előadásban, de rendszeresen konferál, és fellép a városi rendezvényeken. Jelenleg a Budapesti Kommunikációs Főiskola hallgatója.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Országos 2. helyezett lett a földvárys diák

Csaba és Gábor több ízben álltak már össze egy-egy verses-zenés estre, ők ketten összeszokott, jól működő párost alkotnak a színpadon. Míg Csaba gitározik és énekel, Gábor prózában adja elő a verseket. Csaba melankolikus, filozofikus alkata, Gábor pozitivitása és energikussága nagyon jól harmonizál. Mindig látszik közös munkájukon a felkészültség, mégis belefér némi improvizáció, néha nem csak a közönséget, hanem egymást, vagy talán saját magukat is meglepve.

Családias hangvételű koncert lesz ez a mostani is, ahogyan azt a rendszeresen járó nézők már megszokhatták.

Szeptember 12-én pénteken 20 órakor várnak a Váci Dunakanyar Színházban működő TEAtrum Caféba mindenkit, aki szeretne egy estére belemerülni Bardócz L. Csaba dalainak jellegzetes, meseszerű világába. A belépés díjtalan. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments