Egy különös focimeccs: sűrűn osztotta a lapokat a bíró

labdarúgásFurcsa körülmények között zajlott szombaton a megye III-ban a sződiek és a csörögiek focimeccse. A játékvezető húsz sárgalapot és három pirosat mutatott fel a mérkőzésen, amelyen a házigazda Sződi BLSE 2-0-ra nyert a Csörögi Reménység SE ellen.

Telt ház előtt lépett pályára a két szomszédos falu csapata. A meccs főszereplője sajnos a játékvezető volt. Egy nyugodt, sportszerű, szinte már barátságos hangulatú meccsen kiosztott körülbelül húsz sárga és három piros lapot, majdnem mindet feleslegesen. Gyakorlatilag az egész meccsen síppal a szájában, lappal a kezében szaladgált – olvasható a bejegyzésben a sződiek Facebook oldalán.

„Köszönjük, hogy ennyi szurkoló előtt játszhattuk le ezt a helyi rangadót! Szomszédainknak pedig sok sikert kívánunk a jövőben!” – írja a Sződi BLSE Facebook-oldala, és ezek a mondatok is remekül példázzák, hogy a sportbarátság jegyében zajlott a találkozó, amelyet egyedül a játékvezető ténykedése árnyékolt be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

A témával foglalkozó pestmegyeifoci.hu szerint a csörögiek csapatkapitánya, Oláh Tamás ugyancsak az internetes közösségi oldalon fakadt ki: „Szomorú, hogy egy játékvezető 22 ember munkáját dönti romba, és nincs jogunk ellene cselekedni, mindig nekik hisznek. Mikor lesz ennek már vége? Amatőr futballszeretők hétvégéje megy tönkre, vegyük már észre!”

Elképzelhető, hogy az ügynek lesz folytatása – a pályán kívül is. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments