Városvezetés: a Magyar Hírlap váci cikke a kampány része

Fördős Attila és Pető Tibor-700Nincs büféügy – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyben több fontos témára reflektált Fördős Attila polgármester és Pető Tibor alpolgármester. (A témáról augusztus 5-i, pénteki nyomtatott lapunkban olvashatnak részletesen.)

A Bóth János által elindított újabb vita mellett szóba került egy másik téma is, a Magyar Hírlapban néhány napja megjelent cikk, amelyben éles hangon bírálják Fördős Attilát azért, mert korábban úgy vélekedett: a kisvárosi koncepcióval összeegyeztethetetlen annak az egyetemnek a multikulturalitása, amelyet egy magánbefektetői csoport Vácott szeretne megépíteni. Ráadásul – jegyezte meg Pető Tibor – a tulajdonosi háttér eléggé tisztázatlan, felveti az offshore gyanúját.

Mindkét városvezető kijelentette: egyértelmű, hogy a választásokhoz közeledve megpróbálják szembeállítani a Fideszt és a KDNP Vácott, de ez nem fog sikerülni, mert továbbra is erős az összefogás.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Fördős Attila még bejelentette: rendeződni látszik a mélygarázs helyzete, a bank új kivitelezővel szerződött a befejező munkálatok elvégzésére és ezek után maga tervezi működtetni a létesítményt. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments