Vác az Életünk! – az első közös videó Rómeóért

VáconlineAz idén 10 esztendős VácOnline és a napokban fél éves életkort megélő VácMyLife! a mai nappal együttműködésre lépett. Ezt kedden délután, a váci Madách Imre Művelődési Központban megtartott sajtótájékoztató keretében jelentette be Huszár Károly, a VácOnline kreatív vezetője, valamint Dornai Zsigmond, a VácMyLife! kreatív vezetője.

A társulás célja a Vác és térségében élő, tájékozódni, informálódni, kikapcsolódni vágyók igényeinek minél szélesebb körben történő kiszolgálása.

Huszár Károly elmondta:  VácMyLife! – Vác az Életem – hangzik a név, amely hozzájuk a VácOnline.hu szerkesztőségéhez is igen közel áll, hiszen ők is elmondhatják: Vác az Életük!

– A város és térségének lakosságát szolgáljuk idestova 10 esztendeje. Így, amikor Zsigmond megkeresett minket azzal, hogy szeretnének együttműködni hírportálunkkal, nem sokat gondolkodtunk. Már az első találkozón kiderült: jól megtaláljuk a közös hangot egymással, jövőbe vetített elképzeléseink szinte teljesen megegyeznek. A VácMyLife!-ot éltető csapat szemében ugyanazt a tüzet látom, ami a miénkben is lobog a mai napig. Nem maradt kérdés, a napokban a kezdetét is vette a közös munka – mondta.
Nagy örömmel fogadta a VácMyLife csapata, hogy a VácOnline pozitívan reagált megkeresésükre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

– A VácMyLife! még egy viszonylag fiatal kezdeményezés, amelynek fél éves élettartama alatt kiderült számunkra, hogy a közönségünk a 18-25 éves korosztályból kerül ki. A VácOnline pedig ezzel szemben leginkább a 25-100 éves korosztályt fedi le itt a térségben, nagyon sokan ismerik, és látogatják napi szinten. Úgy gondoljuk, hogy a hírportál és a VácMyLife! együtt sok jó dolgot vihet véghez, amelyek mind-mind az itt élők javát szolgálják majd és, ahogyan azt Károly említette az imént, a napokban hozzá is láttunk az első közös munkához – mondta Dornai Zsigmond.

A két társaság közös munkája elsősorban abból áll, hogy a VácMyLife! csapata videó riportot készít a VácOnline egy-egy írásához, ezáltal színesebbé, érdekesebbé téve azt az olvasók számára. Az első ilyen az oldalon már megtekinthető, Nábelek Rómeóról készült riport. Ez annak apropóján született, hogy felhívja a figyelmet arra a jótékonysági bulira, amely a halmozottan sérült, idén 6 esztendős váci kisfiú javára „Bulizzunk együtt Rómeóért” címmel kerül megrendezésre augusztus 15-én, pénteken Vácott, a Club Mouseoleumban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Dornai Zsigmond végezetül azt kérte, hogy osszák meg minél több ismerősükkel a videót, hogy a hír minél több emberhez eljuthasson, és minél sikeresebb lehessen a Rómeó javára szervezett jótékonysági buli! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments