KAMPÁNY: Bemutatta jelöltjeit a SZAVAD Egyesület

SZAVAD Egyesület jelöltjei

A Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért Egyesület kedden délután mutatta be az őszi választáson induló jelöltjeit. A szervezet elnöke, Matkovich Ilona lett a polgármester-jelölt, és elmondták: 8 körzetben indítanak képviselőjelöltet.

Matkovich Ilona hozzátette: az egyesületet másfél évvel ezelőtt alapította több, különböző ember.

– Egy közös volt bennünk, hogy  szolidárisabb társadalmi és közösségi életet, átláthatóbb és eredményesebb gazdálkodást, egészségesebb és tisztább környezetet akartunk a városunkban és tettünk is ezért – mondta és megjegyezte: számos közösségi rendezvényük volt az elmúlt időszakban, nemsokára indul az Irodalmi Szalon második évada is.

A polgármester-jelölt hangsúlyozta: nem volt és nem lesz semmilyen párt tagja. Szerinte nagyon fontos, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel politizáljunk. Az egyesület jelöltjei városfejlesztő terveiket egy olyan képviselőtestületben szeretnék megvalósítani, amely képes együtt dolgozni Vácért. A programjukat az évek óta megoldatlan városi ügyek mentén állították össze.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

A SZAVAD Egyesület jelöltjei: Cs. Nagy András az 1. számú, Jess Kinga a 2. számú, Fónagy István a 3. számú, Matkovich Ilona a 4. számú, Szél József az 5. számú, Horváth Erzsébet a 6. számú, Králikné Zibrényi Ildikó a 8. számú, míg dr. Molnár Lajos a 10. számú választókörzetben indul.

Arra a kérdésre, hogy miért nem indítanak a 7-es és a 9-es körzetben jelöltet, Matkovich Ilona úgy válaszolt, hogy a háttérben folytattak egyeztetéseket más civil szervezetekkel, pártokkal, így vannak olyan jelöltek, akiket ők is támogatni tudnak. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments