Igazi borünnep lesz Nagymaroson

Szent István napi BorünnepA Nagymarosi Borbarátok Köre Egyesület egyik sikeres pályázatának köszönhetően kerül megvalósításra a Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kis városában a nagymarosi Szent István napi Borünnep, augusztus 19-20-án, mely kapcsolódik a város ünnepi programjához.

A rendhagyó borünnep mindkét napján színes programokkal, koncertekkel, érdekes foglalkozásokkal illetve játékos vetélkedőkkel és sok-sok nézni, látni s kóstolnivalóval várják az odalátogatókat, egyszerre több helyszínen is.

Érdemes tehát majd útnak indulni…

Mindkét nap borutca várja a látogatókat. A borutcánkban az abasári borászok, Árvay Pincészet (Tokaj); Canter Borház (Zánka); Gombai Pincészet (Etyek); Kiss István (Tokaj); Laposa Pincézet (Badacsony); Lisicza Pincészet (Pécs); Tóth Ferenc (Eger); valamint a Terroir Club; a szlovákiai HR Winery; a Monavin által képviselt erdélyi Balla és mátrai Kovács pincészetek borait kóstolhatják meg a látogatók. A résztvevők találkozhatnak Sági Szilárd gasztrokibiccel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Akár a minimális forrásból működő Pest vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatával

Lesz gyermekműsor, egyházzenei hangverseny, irodalmi műsor, nóta és néptánc előadás, Ismerős Arcok, valamint Ferenczy György és Rackajam koncertek, utcabálok. A rendezvény keretein belül kapott helyet a hagyományos tűzijáték is melyre 19-én este 21.15-kor kerül sor a Duna közepén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments