A Vácott rendezett Ipress Kupa idei győztese a Siófok

Hornyák Dóra kézilabdaA Siófok KC-Galerius Fürdő csapata nyerte meg az augusztus 15-16. között második alkalommal megrendezett Ipress Kupa felnőtt női kézilabda tornát, amelynek a városi sportcsarnok adott otthont.

Az ötcsapatos nemzetközi felkészülési tornán a házigazda Ipress Center-Vác végzett a második helyen, jobb gólkülönbséggel megelőzve a dobogó harmadik helyére kerülő Dunaújvárosi KKA együttesét. A Fehérvár KC a 4., a cseh Sokol Poruba az 5. helyen fejezte be a tornát.

A gólkirálynő Hornyák Dóra (képünkön), az Ipress Center-Vác átlövője lett 32 találattal, a kapusok között pedig Kiss Éva, a Fehérvár KC hálóőre bizonyult a legjobbnak.

– Az Ipress Kupa idei felkészülésünk fontos állomása volt, amely megerősített bennünket abban, hogy reális cél a 4-5. hely elérése a hamarosan rajtoló magyar bajnokságban. Külön örömöt jelent számunkra, hogy az új csapattagok is nagyon jó teljesítményt nyújtottak a váci közönség előtt. A mérkőzések tanulságait levonva folytatjuk felkészülésünket a szezonrajt előtt – nyilatkozta a tornát követően Kirsner Erika, az Ipress Center-Vác elnöke.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Az Ipress Center-Vác legközelebb Székesfehérváron lép majd pályára augusztus 20-án a Fehérvár KC ellen, majd augusztus 22-23. között egy csehországi nemzetközi tornán vesz részt. A felkészülési mérkőzéseket követően a váci csapat szeptember 3-án kezdi meg a magyar bajnoki szereplését, hazai pályán fogadva a Mosonmagyaróvár együttesét. (Váci Napló)

szavazásra felszólító2

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments