Már lehet jelentkezni Dunakanyar szépének

Dunakanyar SzépeAz idei versenyre előzetesen, e-mailben július 4-ig lehet benevezni, személyesen pedig július 12-én szombaton este hat órára várják a szervezők a jelentkezőket a váci Rubra Art Lounge Étterembe.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is lesz felkészítő tábor július 14. és 18. között. A mindennapi foglalkozásokat Bagyinszki Anikó fogja tartani a lányoknak a váci Dunakanyar Fitness teremben, ahol várhatóan kemény edzések várnak majd a versenyzőkre. Mint megtudtuk, a szervezők a felkészítő hét alatt külön csapatépítő programokat is szerveznek a döntőbe jutott hölgyeknek, így például lesz sárkányhajózás a Dunai Sárkányokkal, yacht-kirándulás Visegrádra, koktél-est a megújult Duna Presszóban, de lesz görög táncos vacsora a Gyradiko Étteremben és terveznek egy nagy paintball-csatározást is a szépségekkel.

A szépségverseny döntőjét július 19-én szombaton este tartják a váci Club Mouseoleumban, ahol az est háziasszonya a népszerű modell Larion Zoé lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

 A szépségverseny győztese és helyezettjei ezúttal is számos értékes nyereménnyel gazdagodnak majd, amit a rendezvény támogatói ajánlottak fel. 

A versenyre 16-30 év közötti hölgyek jelentkezését várják! Bővebb info a rendezvény facebook oldalán kapható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments