Az NVSZ csapdát állított a naiv váci rendőrnek?

Bolcsik ZoltánJúlius 1-jén a Terrorelhárítási Központ nyomozóinak segítségével fogták el azt a váci rendőrt, aki az információk szerint több alkalommal is pénzt kért az előzetes letartóztatásban lévő személyek családjától azért, hogy a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának megszüntetését „elintézze”. 

A belügyi szervek működését leíró szabályok szerint az is lehet, hogy szándékosan csapdát állítottak a megtévedt férfinek.

olvasd el3Ezt látszik megerősíteni, hogy a köznyelvben csak belső elhárításként emlegetett Nemzeti Védelmi Szolgálat különleges jogokkal rendelkezik. Erről maga Bolcsik Zoltán vezérőrnagy – aki korábban váci rendőrkapitány is volt -, főigazgató beszélt 2011 végén egy, a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

– Elsősorban a megelőzésre helyeztük a hangsúlyt, és bár tehettük volna, nem provokáltunk szélsőséges élethelyzeteket. A célunk az, hogy senkitől ne merjenek elfogadni semmiféle előnyt, és eredménynek tartom, hogy a korábbi évekhez képest megtöbbszöröződött azon rendőri bejelentések száma, hogy megpróbálták őket megvesztegetni, vagy előnyt kínálva nekik megkíséreltek kibújni az intézkedés alól. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Arról, hogy milyen módon állíthat csapdákat a szolgálat, milyen lehetőségei vannak, hogy megvédjék a társadalmat és a védett szervezeteket, miért fontos, hogy az irodákon ott a névátbla: NVSZ, a Váci Napló július 25-i pénteki számában olvashatnak részletesen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments