Ha szerda, akkor bajnokavatás a városi stadionban!

Vác FC_logo-520"Ezúton szeretnénk Téged meghívni a 2013/14-es bajnoki év utolsó hazai mérkőzésére, ahol a Vác FC a Tura VSK ellen lép pályára június 4-én, szerdán 17:30-tól a Vác Városi Stadion centerpályáján, majd az azt követő Pest Megyei Kupa döntőjére, ami június 8-án, vasárnap szintén 17:30-tól lesz Monoron, ahol csapatunk a Nagykáta SE ellen küzd a kupáért" – áll abban a levélben, amelyet sok váci drukker kapott meg a hét elején.

Mint ismeretes, Csank János mesteredző vezérletével a Vác FC a Pest megyei I. osztály legjobbja lett ebben az idényben, 29 forduló után is veretlen, játékosai pedig több ízben is díjakat nyertek különböző online felületek szavazásain.

De hogy a sikertörténetet ne kelljen lezárni, a csapat eldöntötte, hogy a Pest Megyei Kupa döntőjét sem hagyja ki. "Vágyunk teljesült, így most vasárnap a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség képviselői, szurkolók és focibarátok előtt csatába szállhatunk a megye legszebb serlegéért. Bízunk abban, hogy sikerül megvívni a nagy csatát, hisz álmunk az NB III-ba való felkerülés, aminek részleteit majd az MLSZ június 11-i hivatalos sorshúzásán fogjuk megtudni" – írják a meghívóban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

"Szükségünk van a Hajrá Vác! csatakiáltásra úgy most szerda délután, mint majd vasárnap Monoron, ezért kérünk téged, tisztelj meg jelenléteddel az utolsó bajnoki mérkőzésünkön és vegyél részt az azt követő bajnokavatáson is. Kérünk, ha időd engedi gyere el Monorra is, hisz minden bátorító szó, taps, újongás emelni fogja a kupadöntő színvonalát, mi több, a Vác FC sikerét" – olvasható a körlevélben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments