Gyémánt Musical Stúdió: az ötödik születésnap

Brenner JuditAz elmúlt években rendszeresen telt házak előtt mutatta be előadásait a Gyémánt Musical Stúdió, amely hangsúlyozottan a tehetségek felkutatására és gondozására jött létre. Most jeles ünnepre készülnek: ebben az esztendőben ünnepli ötödik születésnapját a csapat, amelynek lelke és mozgatórugója Brenner Judit.

– 2009-ben jött létre a stúdió azzal a céllal, hogy egy, a  zenés színház iránt fogékony csapatot kineveljen – emlékezik a kezdetekre a stúdió vezetője. –  A városban egyedüliként felvállaljuk, hogy a musical mind a három alappillérét oktatjuk növendékeinknek: a zene, a tánc és a színészmesterség nálunk egységet képez.

olvasd el3Legközelebb június 7-én szombaton 17 órakor láthatnak bennünket a művelődési központban, ahol a stúdió öt éves fennállását ünnepljük közönségünkkel együtt egy gálaműsorral – mondta Brenner Judit (képünkön).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Vendégeik is lesznek, fellépnek az Árpád DSE Duna Gyöngye és Mini Mazsorett csoportjai, vezetőjük: Szetgyörgyiné Irina Kutuzova, illetve Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója, aki a növendéke is volt Juditnak. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments