Kétszer is késsel támadott az indulatos férfi

megbilincselt kezekSúlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. József 57 éves váchartyáni lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. november 18-án 16 óra körüli időben – a váchartyáni családi házában – összeveszett a sértettel, aki az ágyban feküdt. A vita hevében az 57 éves gyanúsított egy kést vett magához, mellyel többször megkísérelte megszúrni a sértettet, ami a nőn lévő plédek miatt nem sikerült.

Ezt követően T. József 2014. március 5-én 20 óra körüli időben – szintén egy veszekedés alkalmával – egy késsel támadt a sértettre és megpróbálta megszúrni. A cselekmény elkövetését a sértett ott tartózkodó ismerőse akadályozta meg.

A helyszínre érkező járőrök az 57 éves férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elismerés a Vác Városi Levéltárnak és a Madách Imre Művelődési Központnak

Az ellene folytatott eljárását a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments