Ellopták az igazgatóhelyettes biciklijét az iskolából

04_1-es kamAz elmúlt héten különös bűncselekmény történt Vácott a piarista gimnáziumban. Világos nappal lopták el az igazgatóhelyettes kerékpárját az udvarról.

"Csütörtökön fényes nappal (fél 12-kor) az iskolám zárt udvaráról (VÁC, Piarista Gimnázium) ellopták a biciklimet. Az elkövető átmászta a falat, majd kifelé is a falon keresztül távozott – a biciklit átdobta a falon. (A kamera rögzítette.) A tettest is és a kerékpárt is körözik!" – írja Kalász Ákos a Facebook oldalán.

Kéri, hogy ha látja valaki a kerékpárt Vácott vagy a környékén, segítsen, s jelentkezzék a rendőrségen! "Sokat jelent nekem ez a bicikli. 13 ezer közös kilométer, sok túrázás a diákjaimmal (pl. Róma…), gyerekeimmel" – írja.

red bull

A kerékpár jellegzetességei: RED BULL felirat + Twister, a kormányon "bikaszarv", Sigma kilométeróra, kosáradapter, bal oldalon tükör, fekete fixálható teleszkóp, XT hajtókar, egyedi csomagtartó (ami már lekerülhetett).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

"Kérek mindenkit, hogy ossza meg a bejegyzést, hátha… Néhány hónapja egy japán világutazónak a biciklije előkerült, miután Budapesten ellopták. Hátha most is segíthet az Facebook" – jegyzi meg.

A feljelentés után a rendőrség értékelte a biztonsági kamera videófelvételét, ezek alapján azt mondták, hogy a tettes öltözéke jellegzetes: szürke sportmelegítő, kapucnis felső + a jobb oldalon kívülről befelé tartó  Adidas-jel. 170 centi körüli, jó mozgású, szálkás testalkatú, 60 kg körüli férfi. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments