A Váci Irodalmi Szalon igazi csemegét tartogat!

Papp DiánaMatkovich Ilona Papp Diána íróval, a Nők Lapja vezető szerkesztőjével beszélget az intelligens bulvárról, lektűrről, a szórakoztató irodalom helyéről az irodalmi palettán és a gasztronómia iránti szenvedélyről, hiszen Diána regényeiből nem csak az élet-, hanem az ételreceptek sem hiányozhatnak.

Papp Diána újságírói pályáját a Népszavánál kezdte, de szinte rögtön átállt női magazinos irányra. A JOY-os évek után 2008 óta a Nők Lapja vezető szerkesztője. Nem csak lapot készíteni, hanem írni és szórakoztatni is nagyon szeret, így történhetett, hogy az utóbbi években négy regénye is napvilágot látott.

A Szerdán habcsók, a Bodza Bisztró, a Kerek Perec és a Téli fagyi című regényeit áthatja a gasztronómiai iránti szenvedély. Mint mondja, magazinos tapasztalatát is tudja hasznosítani könyveiben, és reméli, hogy tényleg tudja, mire vágyik a mai nő. Jöjjenek el és ha gusztusuk támad, próbálják ki a Szerdán habcsók című könyv gorgonzolás gnocchiját friss rukkolával, mely csak erre az estére kerül fel a Rubra étlapjára! A rendezvény ingyenes.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház áprilisi előadásai

Helyszín: Rubra Étterem, Vác, Vörösház Időpont: 2014. május 21., szerda 18 óra

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments