Városi civil egyeztető fórum sorozat indul Vácott

a városháza2014 márciusától 10 alkalommal kerül megrendezésre a Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Vácott című projekt részeként a Civil Egyeztető Fórum sorozat. Az első találkozóra március 17-én hétfőn 17 órakor kerül sor a városházán.

A projekt Vác Város Önkormányzata és az Együtt Európáért Alapítvány együttműködésében az Új Széchenyi Terv Államreform  Operatív Programja keretében valósul meg. A Civil Egyeztető Fórumok egyik fő célja a Vácott tevékenykedő szervezetek közötti párbeszéd elősegítése, helyet és időt kínálva az őket érintő kérdések, problémák megvitatására, egyeztetésére.

A városháza weboldalán közzétett meghívó szerint ezen felül a résztvevő civil szervezetek számára olyan tematikus előadások megrendezését tervezik, melyek elősegítik a hatékony érdekképviseletet, kommunikációt, illetve biztosítják a civil szervezetek működését. Ennek érdekében a fórumok során érintik a civil szervezetek működését meghatározó jogszabályi hátteret, áttekintik a pályázati lehetőségeket, a pályázatírás, a projektmenedzsment témakörét, illetve kitérnek azokra az érdekérvényesítő kommunikációs módszerekre, amelyek megkönnyíthetik a szervezetek érdekeinek artikulálását, döntéshozatalba való becsatornázását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

„Szeretnénk, ha az egyeztető fórumokon olyan témák, oktatási anyagok jelennének meg, amelyeket a váci civil szervezetek ténylegesen tudnak a jövőben hasznosítani. Ezért szeretettel meghívjuk a Civil Egyeztető Fórum első alkalmára, ahol örömmel fogadjuk azokat a fórum tematikáját érintő ötleteiket, javaslataikat, amelyeket civil szervezet tagjaiként lényegesnek tartanak, amely kérdéskörökről szívesen tájékozódnának a későbbi találkozók során” – írják a meghívóban.

A részvételhez előzetesen jelentkezni kell, a szándékot március 13-ig jelezhetik a Buzgóné Nyéki Anita  civil referensnél (e-mail: phtitkar1@varoshaza.vac.hu, telefon: +36-27/315-534). (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments