Love Story koncert Vácon, Nyári Károllyal

Nyári Károly estEbben az esztendőben 12. alkalommal kerül megrendezésre a Váci Tavaszi Fesztivál a város legrangosabb kulturális eseménye, amely különleges koncerttel zárja programsorozatát. Április 6-án vasárnap 19 órai kezdettel NYÁRI KÁROLY LOVE STORY című koncertje kerül bemutatásra.

– A Love Story című nagysikerű, teltházas koncertem zenei anyagát fogjuk a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében bemutatni, melynek budapesti bemutatója a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben volt.

Megtisztelő érzés és nagy öröm számomra ennek a meghívásnak eleget tenni és a váci közönségnek játszani.

A koncerten a magyar könnyűzene legendáinak legnagyobb slágereit és a legismertebb filmzenéket hallhatja a közönség. Természetesen a saját dalaim sem maradhatnak el ezen az esten sem.

Az elhangzó dalok mindannyiunk számára fontosak és meghatározóak, mivel ezeken nőttünk fel, együtt sírtunk, nevettünk, szerettünk, és ma már életünk részévé váltak. A legendás slágerek ma reneszánszukat élik, így egyaránt ajánlom a fiatal és az idősebb generációnak is a koncertet – mondta Nyári Károly.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A virtuóz zongorajátékáról, és jellegzetes énekhangjáról ismert művész hazánk kiemelkedő big-band zenekara a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével lesz hallható. A koncert meghívott sztárfellépői Nyári Aliz és Nyári Edit, akik mindig elvarázsolják a közönséget. A különleges koncert alkalmával a Váci Jeszenszky® Balett, Pest Megye Művészeti-díjas társulatának táncművészei közreműködnek és teszik még látványosabbá az estet. NYÁRI KÁROLY LOVE STORY koncertje igazán különleges és exkluzív produkciónak ígérkezik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments