Kedden éjjel feltörtek egy autót Vácott, de lebuktak

rendőrautóA rendőrség őrizetbe vette azt a két férfit, akik kedden egy váci parkolóban törtek fel egy személygépkocsit.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Lajos 23 éves és S. Róbert 25 éves kosdi lakosok ellen.

A két férfit az autó éber tulajdonosa leplezte le.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. március 25-én 1 óra körüli időben egy váci parkolóban megrongálták egy személygépkocsi ajtókilincsét és az így kinyitott járműből eltulajdonítottak egy rádiókészüléket. A bűncselekmény elkövetését észlelte a gépkocsi tulajdonosa, aki feljegyezte a két férfi által használt autó rendszámát és értesítette a rendőrséget – írja a police.hu.

A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták és a Váci Rendőrkapitányságra előállították a kosdi férfiakat és gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Lajos és S. Róbert a bűncselekmény elkövetését elismerte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci táncosok újabb sikerei

S. Róbert továbbá megalapozottan gyanúsítható egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével, mivel Vác területén olyan személygépkocsival közlekedett, amelyre egy másik jármű hatósági jelzését szerelte fel. A nyomozóhatóság mindkét férfit őrizetbe vette.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments