Ablakából a világra lát – Márton László Vácott

Márton László író„Különleges pasas, rengeteget tanultam és tanulok tőle. Vele beszélgetni olyan, mintha hangos lexikont lapozgatnék. Remek, tartalmas szórakozás. Én még soha nem csalódtam”- mondja következő vendégéről Matkovich Ilona.

Márton László, a Janus Pannonius díjas műfordító nevét talán kevésbé ismeri a váci közönség, ám a kortárs irodalom  legelkötelezettebb rajongói tudják: írásait, fordításait érdemes levenni a polcról. Nem mellékesen fantasztikus tanár és előadó. „Tapasztalják meg önök is!” – invitálják a szervezők az érdeklődőket meghívójukban!

„A Váci Irodalmi Szalonban kérdezzük majd arról, miért nehéz németül Krúdyt olvasni, párhuzamosságot keresünk a Római Birodalom és az EU művészete között, de szóba kerülnek világra látó ablakok és bizonyos szigetek is, amelyek megmaradnak. Különleges estére várjuk kedves vendégeinket a megszokott színvonallal, zenével, forró teával és házi pogácsával!” – olvasható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A váci közönség március 21-én pénteken 18 órakor találkozhat Márton Lászlóval. Ahelyszín I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola aulája (Vác, Géza király tér 8.). A programot a SZAVAD Egyesület, az Arcus Galéria, a Szépírók Társasága és az NKA támogatja. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments