Újabb HD-adó és új mozicsatorna az Invitelnél

TV TimeJó hír a minőségi tévézést kedvelők számára, hogy eggyel bővült a térségünkben is szolgáltató Invitel kínálata.

A társaság ugyanis február 1-jén emelte be kínálatába a Sport2 HD-t, így már 21 HD-adó közül választhatnak a szolgáltató ügyfelei. Mindemellett február 14-től, péntektől – a hazai premierjével egy időben – a Paramount mozicsatorna is elérhető az Invitelnél.

„A statisztikai adatok szerint a magyar háztartások egyharmadában már valamilyen lapostelevízión keresztül nézik az adást. Ezek legtöbbje pedig már képes a HD-minőségre, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy minél több HD-adót tegyünk elérhetővé a kínálatunkban. Számos előfizetőnk keresi HD-csomagjainkat, a mostani 21 csatornával pedig továbbra is az elsők között maradunk a szolgáltatók versenyében” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Az új csatornák megtekintéséhez nem kell újrahangolni a tévékészüléket, elég a beltéri vevőegységet – a set-top box-ot – újraindítani és azok az Invitel IPTV- és digitáliskábeltévé-előfizetőinél automatikusan megjelennek a csatornakínálatban. A sportcsatorna a HD2, valamint HD Super minicsomag, a Paramount pedig a Családi csomag előfizetőinek érhető el. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments