Tavalyi halálos baleset után: vádemelés

rendőrautóEgy lengyel állampolgárságú nő vesztette életét abban a balesetben, amely 2013. július 12-én 10 óra körüli időben történt az M2-es autóút 26-os kilométerszelvényénél. A vizsgálat lezárult, a rendőrség vádemelési javaslatot tett.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közúti baleset okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. István 33 éves dunakeszi lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított tehergépkocsijával 2013. július 12-én 10 óra körüli időben Vác irányából közlekedett Budapest irányába az M2-es autóúton, amikor – a nem megfelelő követési távolság tartása miatt – a 26-os kilométerszelvénynél hátulról belerohant az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsiba. Az ütközést követően T. István a tehergépkocsijával az útról lesodródott és először egy jelzőtáblának, majd egy másik személygépkocsinak ütközött.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

halálos baleset Vác közelében - MTI

A balesetben érintett lengyel forgalmi rendszámú személygépkocsi 40 éves utasa az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsi sofőrjét és az autóban hátul utazó két kiskorú gyermeket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az ütközés következtében a balesetet okozó 33 éves férfi is megsérült – írja a police.hu.

T. Istvánt a dunakeszi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki közúti baleset okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az ellene folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Budakörnyéki Járási Ügyészségnek. (Váci Napló – fotó: MTI)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments