SZÍNHÁZ: Egy csók és más semmi Vácott

Straub DezsőOszter Alexandra, Csala Zsuzsa, Straub Dezső (képünkön), Harmath Imre, Fogarassy Bernadett, Fogarassy András – parádés szereposztásban kerül színre Az egy csók és más semmi című zenés vígjáték február 22-én szombaton 19 órakor a Váci Dunakanyar Színházban.

A fővárosi Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház előadásában láthatják az érdeklődők Az egy csók és más semmi című zenés vígjátékot. Halász Imre – Eisemann Mihály – Békeffi István darabját Straub Dezső rendezte. Szereplők: Oszter Alexandra, Fogarassy Bernadett, Harmath Imre, Straub Dezső, Csala Zsuzsa, Straub Péter, Fogarassy András, Benedek Gyula, Sáfár Anikó, Ullmann Kriszta, valamint a színház zenekara, Bíró Attila vezetésével.

Taxi-kockaAz Egy csók és más semmi című zenés vígjátékban dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját – ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van. A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája – vagy inkább mamája? A kulcs az ismeretlen Schőn Tóni kezében van.

A klasszikus operett vidám, remek poénoktól sem mentes zenés darab népszerű dallamvilága nagyszerű kikapcsolódásnak ígérkezik. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments