KAMPÁNY: Fehér Zsolt is összegyűjtötte az aláírásokat

Fehér Zsolt és Szalontai Boldizsár-520Hétfőn reggel Fehér Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje is bejelentette, összegyűltek az aláírások a választási regisztrációhoz.

Mint mondta – más pártokkal ellentétben -,  ők nem csináltak presztízskérdést abból, hogy milyen gyorsan tudják leadni a kellő számú aláírást, nekik fontosabb volt az, hogy a már meghirdetett fórumaikon meghallgassák a lakosság véleményét.

– Örömömre szolgál bejelenteni, hogy összegyűltek az ajánló aláírások, azok többszöröse, amire szükség lett volna és ezeket most fogom leadni a városházán – jelentette be Fehér Zsolt. Hozzátette: más pártokkal ellentétben ők nem gyűjtik tovább az aláírásokat.

Szalontai Boldizsár kampányfőnök elmondta: nem jutottak el még minden emberhez, ezért folytatják a települések látogatását, ahol fórumokon hallgatják meg a véleményeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közösségünk kincsei - Vajda Lajos és Szentendre vándorkiállítás a váci művelődési központban

– Mi nem az ajánlásokra építünk, nem ez e legfontosabb célunk, hanem inkább az, hogy személyesen jussunk el mindenhova. Nekünk a nagy pártokkal ellentétben a személyes kapcsolatok sokkal fontosabbak, mint a mennyiség  – mondta.

Fehér Zsolt országgyűlési képviselőjelölt az elkövetkező hetekben a körzet településein tart majd lakossági fórumokat. Szombaton és vasárnap négy helyen is találkozhatnak majd vele a választókörzetben élők. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments