Jól síelnek a váci katasztrófavédelmisek

DSCN4645-szerkJanuár utolsó napján a Nordica Síarénában Eplényben rendezték meg a BM országos meghívásos sí- és snowboard versenyét. A viadalt először rendezték Magyarországon, eddig külföldön tartották. A síversenyen a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben induló váci tűzoltók kimagasló eredményt értek el, mind kategóriában, mind összetettben.

A férfiak között a váci Kucsera Imre került a dobogó legmagasabb fokára az adott kategóriában. Mögötte a váciak további helyezései: 7. Farkas Csaba százados (Vác Kvk),  14. Sági József százados (Vác HT),  15. Kláb István törzsőrmester (Vác HT).

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa, Horváth Orsolya hadnagy a hölgyek első kategóriájában második helyezést ért el. A síversenyen a felnőtteken kívül a fiatalok is megméretettek, Kucsera Boldizsár édesapja nyomdokába lépett és 4. helyezést ért el a síversenyen. További váci helyezések: 5. Kucsera Bendegúz, 7. Sági Botond, 8. ifj. Kláb István.

A verseny fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter. A verseny védnökei Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és Vincze P. Márton, az ORFK RSZKK igazgatója. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments