Álláskeresési tanácsadás fogyatékkal élőknek

vak bottalA RehabJob Nonprofit Kft fogyatékkal élők jelentkezését várja ingyenes tanácsadási programjába – hívja fel az érintettek figyelmét a Dunakanyari Látássérültek Egyesülete.

A cég több éve foglalkozik munkaerő kiválasztással és tanácsadással, és munkájuk számos tapasztalatát építik be technikájukba, melynek célja, hogy az ügyfelük tisztába kerüljön azzal, milyen benyomást tesz másokban egy négyszemközti, interjú helyzetben – írják.

(Mivel a látássérültek nehezebben férnek az internethez, kérjük, hogy aki ismer olyan vácit, aki érintett lehet, szóljon neki és tájékoztassa a lehetőségről – a szerk. megjegyzése.)

A további fontos célok a hozzájuk fordulók esetében:

– lehetősége nyíljon olyan tanácsadóval megbeszélnie az elhelyezkedési terveit és esélyeit, aki jelentős, aktuális munkaerő-piaci tapasztalattal rendelkezik a megváltozott munkaképességűek munkavállalását tekintve;

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

– az ügyfél kapjon egy olyan pályaorientációs támogatást, hogy tudja merre, hogyan induljon el a munkaerő-piacon, és hogy milyen lépéseken, változtatásokon keresztül érje el a kitűzött céljait;

– információhoz jusson az aktuális támogatásokról, vagy tájékozódjon az illetékes segítő szervezetekről, akiktől további segítséget kaphat.

A tanácsadás négyszemközt történik, és másfél, két órát vesz igénybe. Jelentkezni folyamatosan lehet, végső határideje: 2014. május 15.  A programba jelentkezni vagy bővebb felvilágosítást kapni a tanacsadas@job.rehabjob.hu e-mail címen vagy a 20/5199-863 telefonszámon lehet. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments