Aki képtelen két mosogatás között verseket írni

Erdős Virág költőNagy szeretettel, forró teával és friss házi pogácsával várunk mindenkit, aki kíváncsi a kortárs irodalomra és arra, hogy Vácon milyen dallamot álmodnak Erdős Virág versei köré – írják meghívójukban a szervezők.

A váci közönség február 21-én pénteken 18 órakor találkozhat Erdős Virággal. Helyszín: I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola aulája – Vác, Géza király tér 8. A programot a SZAVAD Egyesület hozza el Vácra.

Erdős Virág nem hirdeti magát, nincs a neten honlapja és nincs számolatlanul sok szakmai elismerése, miközben a fél ország dúdolja megzenésített verseit. Tavaly megjelent Ezt is el című könyvét az év legjobban várt versesköteteként emlegették, el is kapkodták, ő azonban mély meggyőződéssel állítja, e ritkán látott népszerűség nem az ő érdeme.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Erről is beszélgetnek február 21-én Erdős Virág József Attila díjas költővel, íróval, drámaíróval, valamint szó lesz arról, hogyan alkot egy kétgyermekes édesanya, aki képtelen kávéházakban üldögélve vagy épp két mosogatás közt remekműveket írni.

Kérdezik majd arról is, milyen volt bábszínészek gyermekeként felnőni, és hogy az írás miért jelent minden körülmények közt valamiféle „közéleti szerepvállalást”.  (Váci Napló)

MONDJ VÉLEMÉNYT TE IS!

[poll id=”11″]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments