Életet mentett a defibrillátor a börtön épületében

DefibrillatorSzombaton riasztották a mentőket, a Váci Fegyház és Börtön épületében működő Duna-Mix Kft-nél ugyanis rosszul lett egy ott dolgozó alkalmazott.

A mentőautó azonnal a helyszínre indult. Amikor megérkeztek, a hölgy szívverése és légzése már leállt, ezért a korábban támogatásként ajándékba kapott defibrillátorral azonnal megkezdték az újraélesztést. Lapunk úgy tudja, a harmadik kísérlet sikerrel járt.

Halló-kockaKözben megérkezett a rohamkocsi és a börtön egészségügyi munkatársai is, de addigra már sikerült a hölgy állapotát stabilizálni. Kórházba szállították és úgy tudjunk, jól halad a gyógyulása, a szívleállás következtében nem maradnak maradandó károsodások.

A váci mentőállomáson elmondták: jelenleg öt kocsival rendelkeznek, mindegyikben van defibrillátor, ezek egy részét ajándékba kapták, volt, amelyiket alapítványi pénzből vásárolták és az Országos Mentőszolgálat is vett ilyen berendezéseket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Még aznap egy másik esethez is hívták őket, a buszállomáson esett össze egy férfi, így találtak rá. Sajnos rajta már nem tudtak segíteni, pedig megpróbálták újraéleszteni a mentősök. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments