Ma: Kormos Anett és a Három Kismalac Vácon

kormos anett komika„Nem fogok hason csúszva, sárga ruhában a fejemen tojást törni, vagy beköltözni a villába, meg ilyenek, de nem azért, mert ettől celebbé válnék, hanem mert ez tőlem idegen” – fogalmaz egy újságcikkben Kormos Anett (képünkön), aki rövid idő alatt vált stand up comedy műfaj elsőszámú női képviselőjévé Magyarországon.

Anett a mértékletesség írott és íratlan szabályait szem előtt tartva saját családja „bőrét is vásárra viszi”, hiszen az amúgy rendezvényszervezőként tevékenykedő férje és két kislánya láthatatlan üzemmódban ugyan, de rendszeres résztvevői a fellépéseknek.

Kormos Anettel és a Három kismalac zenekarral a váciak is találkozhatnak november 8-án, pénteken 19 órától a Madách Imre Művelődési Központban, az intézmény kezdeményezésében tavaly útnak indított Váci Ifjúsági Napok ez évi eseményeinek keretében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Az előadásra 2000 forintos áron még lehet belépőjegyeket vásárolni a helyszínen, de érvényes diákigazolvánnyal 1000 forintba kerül a jegy. Az idén is két naposra tervezett esemény másnapján a váci közkedvelt zenész, Pálinkás Gergő és barátai jazzkoncertjét tekinthetik meg az érdeklődők. A koncertre 700 forintért lehet elővételben belépőjegyet venni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments