A lovira is fogadhatunk egy váci trafikban

lóversenyÚjabb bevételforrást jelenthet majd a trafikosoknak, hogy bukmékerirodát nyithatnak a boltjukban – írja a Népszava. Egy váci trafikban már lehet fogadni, és két nemzeti dohányboltban nyílhat fogadóhely a közeljövőben.

A bukmékerirodák kialakítását a trafiktörvény teszi lehetővé, amely szerint például az újság és jégkrém mellett „sorsolásos játék és fogadás lebonyolításával kapcsolatos termék” is árusítható.

Az állami játékszervező gyakorlatilag csak egy internetkapcsolatot és egy konnektort vár el a leendő partnerektől, illetve hogy 500 méteres körzetben ne legyen más fogadóhely. A Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft biztosítja a fogadóterminált, amelyen a fogadások adminisztrációja történik, illetve a médiaboxot, amely a futameredmények azonnali elérését teszi lehetővé – írja a lap cikkét idézve az index.

Amennyiben az MLFSZ úgy dönt, hogy érdemes az adott trafikban bukmékerirodát nyitni, akkor szerződést köt a trafikossal, akinek egy fél napos oktatásban kell részt vennie. A lap meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, a forgalom 6 százalékát hagyják jutalék formájában a nemzeti dohányboltokban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments