A miniszter szombaton Vácon is félre akar lépni

Dunakanyar Színház logójaFolytatódik az évad a Váci Dunakanyar Színházban. A hónap első előadása, a vasárnap esti Shakespeare Összes Rövidítve című darab után most hétvégén a fővárosi Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház előadásában október 12-én szombaton este láthatják az érdeklődők a brit Ray Conney vígjátékát Délután a legjobb címmel.

A szerző neve nem ismeretlen a színházba járók előtt. A Család ellen nincs orvosság, a Páratlan páros, a Kölcsönlakás visszajár, a Minden lében három kanál darabok sok vidám percet szereztek már nekünk. A Délután a legjobb című színdarab alapötletéből készült 1997-ben A miniszter félrelép című magyar vígjáték, mozifilm.

A miniszter úr szerepében Harsányi Gábor, aki egy gáláns kalandra készül, hisz azt tervezi, hogy az ellenzék vezérszónokának titkárnőjével tölt egy romantikus délutánt az elegáns Westminster Hotelben. Ám hiába a gondos szervezés, a délután rosszul kezdődik. Kétségbeesetten próbálják megoldani a rendkívüli szituációt, azonban az idő előrehaladtával egyre jobban belebonyolódik mindenki a hazugságokba, a kínos szituációkba, s a rossz lassan még rosszabbra fordul.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Délután a legjobb-520

A főbb szerepekben Harsányi Gábort, Straub Dezsőt, Fodor Zsókát és Nyertes Zsuzsát láthatjuk.

A komédiás este után, másnap délelőtt a gyerekeknek kedvez a színház műsora, hisz október 13-án, vasárnap 11 órai kezdettel egy élőzenés mesejátékot mutatnak be, Mátyás király születésének napja címmel. A mesejáték több ismert Mátyás király történetet fog össze. A történet Mátyás születése napjára rendezett lovagi megmérettetéssel kezdődik, melyen összegyűlnek a lovagok és az udvarhölgyek…

Jegyinformációk

Váci Dunakanyar Színház jegypénztár (Vác, Csányi krt. 58.). Nyitva tartás hétköznapokon: 16-tól 20 óráig, szombaton 10-től 13 óráig. Telefon: 06-30/975-5448. Jegyrendelés és foglalás: info@vacidunakanyarszinhaz.hu. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments