Petrezselyem, altatócumi és harisnya a focistáknak?

Szeptemberi testületi ülésTöbb mint nyolcórás ülést tartott csütörtökön Vác Város Képviselőtestülete. A vitákkal tűzdelt tanácskozáson számos, a várost érintő döntés született. Napirend előtt először Kovács Ágnes (Fidesz-KDNP) tette le a képviselői esküt, majd Alt Gyulát köszöntötték és átadták a kiváló diákoknak az elismeréseket.



Két pályázatot is elbíráltak: a gazdasági hivatal vezetőjének megválasztották Pápa Lászlót, aki eddig megbízottként tevékenykedett; a Madách Imre Művelődési Központ élére azonban nem tudtak vezetőt választani, mert a két jelölt közül egyik sem kapta meg a kellő számú szavazatot. Ez a pályázat ismét kiírásra kerül.

Számos fontos döntés született még, de az egyik legfontosabb az, hogy megvizsgálják, tehet-e a képviselőtestület büntetőfeljelentést a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület 2005 és 2011 közötti időszakban felhasznált városi támogatásai miatt. Pető Tibor alpolgármester hosszan sorolta azokat a tételeket – petrezselyem, tojásfesték, női harisnya, barna hajfesték, szilikonos altatócumi, 21 deka párizsi – amelyek többek között az elszámolás bizonylatain szerepelnek. Az ellenőrzés 2012 végéig tartó időszakot ölelte fel, de a 2011-es és a 2012-es elszámolás rendben volt – derült ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

További részletek a Váci Napló jövő hét pénteki számában.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments