Néhány órán belül elfogták a kábeltolvajt

vasúti kábelSzeptember 20-án reggel az MVM OVIT Zrt képviselője feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki szeptember 19-én éjjel a Honvéd utcai MÁV ipari telepről eltulajdonított 2 darab kábeldobot a rajtuk lévő 800 méter hosszú, JZ-600-5×4 típusú sodrott réz földkábellel, összesen 350 ezer forint értékben.



Szeptember 20-án délelőtt lakossági bejelentés érkezett a Váci Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint Csörögben, az egyik családi ház udvarán kábeleket égetnek.

A község körzeti megbízottja azonnal a megadott címre ment, ahol megállapította, hogy L. Lajos 22 éves csörögi lakos valóban kábelt éget. A férfi a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy a kábeleket egy lomtalanításon találta. A körzeti megbízott további elszámoltatás végett L. Lajost előállította a Váci Rendőrkapitányságra, mivel a helyszínen lefoglalt kábelek típusa és mérete megegyezett a MÁV telepéről eltulajdonítottakéval.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

A gyanúsított ellen lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat büntetőeljárást. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments