Foci: most egy híján féltucatot rúgtunk

Vác FC - Kisnémedi1-szerkFolytatja szenzációs szereplését a Vác FC csapata a megyei első osztályban. Az első két mérkőzésen tíz gólt rúgtunk – hatot a Vecsésnek, négyet a Hévízgyörknek -, szombaton pedig hazai pályán ötöt a Kisnémedinek: Vác FC – Kisnémedi MSE 5-0 (2-0).


Ebből is látszik, hogy ez a csapat messze kilóg  a mezőnyből, de igazán nem is lehet másként, mert egyértelműen az azonnali feljutás a cél, s a korábbi, NB II-es csapatból is maradtak szép számmal az új klubban.

Érdekesség, hogy Zsolnai Richárd továbbra is bomba formában játszik – az első félidőben hat perc alatt kétszer vette be a kaput -, mellette az ugyancsak hat perc alatt két gólt szerző Palásthy Norbert és a csereként pályára lépő, négy perccel a beállása után sikeres Greff Ádám talált az ellenfél kapujába. Csapatunk két pont előnnyel, 15-0 gólkülönbséggel vezeti a bajnokságot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Érdekesség, hogy a vendég Kisnémedi csapatában a régi nagy váci kapus, Koszta János védett és a csapatban ott volt az ugyancsak exváci Bánföldi Zoltán is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments