Eljött a pillanat: a megye I-ből cél az NB I

labdarúgásSzombaton rajtol el a megyei első osztályú bajnokság. A teljesen megújult Vác FC itthon fogadja 17 órától az egyik legnagyobb riválisát, a vecsésieket. Mivel a cél az első osztályba való feljutás a lehető legrövidebb idő alatt, a klubvezetés és a szurkolók is győzelmet várnak csapatunktól.



A régi, az NB II-ben sikeresen szereplő gárdából többen is az új csapatot erősítik és sikerült néhány tehetséges fiatalt leigazolni. A vezetőedző, Csank János, akik csapatunkkal magyar bajnokságot nyert, nemrég lapunknak azt mondta: csak a váciak miatt vállalta el a feladatot.

Szerinte reális esély van arra, hogy a következő szezont akár már NB III-asként játssza a csapat. Ehhez azonban egyenletesen jó teljesítmény kell.

A váci szurkolók nélkül a csapat csak félkarú – így összegezhetnénk annak a levélnek a lényegét, amelyet John Marshall, a Vác FC tulajdonosa írt, s amelyet alább teljes terjedelmében közlünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

John MarsallKedves Váciak!

Vác városával való kapcsolatom már közel hat évre nyúlik vissza, ám a Vác FC-vel csak egy éve ismerkedtem meg. A közös munkánkat sajnos nagyon beárnyékolta számtalan nehézség és jogi lehetetlenség, ami később a felnőtt foci ideiglenes megszűnéséhez is vezetett.

Kitartás, elszántság és további álmok révén büszkén mondhatom el, hogy a Vác FC újra jelen van a városban. Sikerült újjáépíteni azt, amiben sokan nem hittek. A felnőtt csapat tulajdonosaként sok éven keresztül szeretném továbbvezetni ezt a történelmi fociklubot, és eljuttatni arra a szintre, amit közel két évtizede már kivívott egyszer magának.

Egy város nem létezik emberek nélkül és Vác egy csodás hely pont általatok. Ugyanez érvényes a labdarúgó klubra is – a Vác FC-t csak akkor nevezhetjük igazi klubnak, ha megvan a hozzá szükséges minden összetétel.

Van egy csapatunk. Egy csapat, amit a viharos és gondokkal telített időszakban is sikerült összetartanunk. Köszönet érte Mózner János vezetőedzőnek, az őt körülvevő edzőknek, vezetőknek és a bizalmat szavazó játékosoknak. A Vác FC-nek ebben az idényben új vezetőedzője van: a legendás Csank János.

Új címerrel, új mezzel, új labdákkal lépünk pályára, de mi tesz igazán egyedivé egy klubot? Mi lesz az új Vác FC sikerének egyik legfontosabb pillére?

Ti, váci polgárok!

Szükségünk van most rátok, jobban mint valaha! Minthogy most a Vác FC a megye 1-ből próbál a süllyesztőből kilábalni és megcélozni újból az NB I-et öt éven belül, nagy szükségünk van a támogatásotokra. A Vác FC ezt nem tudja egyedül végigcsinálni, mert nélkületek nem lenne teljes a kép.

Kedves váciak, szeretném a támogatásotokat kérni. Gyertek, szurkoljunk együtt annak a csapatnak, akik titeket és ezt a gyönyörű várost képviselik a Pest megyei bajnokságban. Gyertek ki a ligeti stadionba szombat délután 5 órára és bátorítsuk a csapatunkat a Vecsés FC elleni megmérettetésen.

Találkozzunk együtt a meccsen!
 
Hajrá Vác!

Sportbaráti üdvözlettel,
John Marshall,
a Vác FC tulajdonosa

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments