Kutyaszépségverseny, nemcsak fajtatisztáknak

KutyaszépségversenyA tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is megrendezi a Kedvenc Állategészségügyi Központ július 28-án vasárnap délelőtt a Dunakanyar KEDVENCE kutyaszépségversenyt, melyre várják négylábúak és a gazdik jelentkezését. „Természetesen tudjuk, hogy kutyusa a legszebb a gazdi szemében, de egy játékos megmérettetésen lenyűgözhetik zsűrinket, vagy akár a közönséget is” – írják felhívásukban.


 

A szépségversenyre a Vörösház belső udvarán kerül sor július 28-án vasárnap 10 és 14 óra között. A szépségversenyre a bírálatok megszervezése miatt csak előzetes jelentkezés alapján lehet nevezni július 21-ig, személyesen a Kedvenc Állategészségügyi Központban (Vác, Rádi út 18.), az állatpatikában a nyitva tartási idő alatt. A nevezési díj 2.000 forint. 

A kiírás szerint bármilyen korú és fajtájú, illetve keverék kutyus nevezhető, mert az állatokat az alábbi kategóriákban bírálják:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

– legszebb keverék kölyök kan, illetve szuka
– legszebb keverék kan, illetve szuka
– legszebb fajtatiszta kölyök kan, illetve szuka
– legszebb fajtatiszta kan, illetve szuka
– közönség KEDVENCE kan, illetve szuka
– a legjobban hasonlító kutya-gazda páros

Minden, a szépséversenyen benevezett és megjelent kutyus ajándékba kap a testsúlyának megfelelő mennyiségű féreghajtó tablettát a szépségverseny helyszínén – mondják a szervezők. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments