Egy parkolóban kapcsolták le a dílereket

vadkender1Dunakeszi egyik bevásárlóközpontjának parkolójában fogtak el egy 38 éves gödi és egy 31 éves váci lakost, akiknél kábítószernek minősülő anyagokat, valamint kannabiszgyanús növényi származékot találtak a rendőrök – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.



Hürkecz Zoltán közölte: a gyanúsítottak lakcímén házkutatást tartottak a rendőrök. A gödi családi házban indiai vadkendert és több mobiltelefont foglaltak le. A váci férfinál tartott házkutatáson több gramm szárított növényi származék került elő. Egyik szobájában pedig a padlószőnyeg alatt lejáratot találtak a pincébe, ahol aztán 77 tő, különböző fejlődési szakaszban levő növényből álló ültetvényre bukkantak.

Még a nyár elején a Váci Rendőrkapitányság nyomozói is felderítettek egy kisebb kereskedőhálózatot. Latorovszky Gábor rendőrkapitány lapunknak elmondta, hogy egy közúti ellenőrzés során bukkantak az első nyomra, amelyen elindulva eljutottak egy váci, egy dunakeszi és egy Kecskemét közelében élő emberhez. Mindhárman kábítószerrel kereskedtek, egyikük termesztette is a vadkendert. (képünk illusztráció) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments