Női kézi NB I: montenegrói válogatott átlövő Vácon

Szandra Nikcsevics női kézilabdaA kétéves szerződéssel Vácra érkező Konkoly Csaba irányításával július 8-tól kezdi meg a felkészülését az előző évhez hasonló bajnoki és kupaszereplésben bízó Váci NKSE női kézilabdacsapata.  Több új játékossal készül a következő szezonra a Vác. Az Asztrahány csapatából érkezik a 28 esztendős montenegrói válogatott átlövő, Szandra Nikcsevics (képünkön), aki korábban a fehérváriaknál is szerepelt. A szerb Zork Jagodina bajnoki ezüstérmes együttesétől igazol Vácra a 26 éves, belső posztokon játszó Marija Sztefanovics – írja a nemzetisport.hu.

Két fiatal beállós is erősíti Konkoly Csaba hölgykoszorúját: Dakos Noémi (22) Debrecenből, Kaiser Melitta (19) pedig a fővárosi zöld-fehérektől igazol át, valamint ismét a Váci NKSE játékosa lesz az átlövő Németh Lilla (19 éves), aki legutóbb az FTC-ben szerepelt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

Az EHF-kupában induló váciaktól távozók listája már korábbról ismert: Barján Bianka Békéscsabán, Klivinyi Kinga Érden, Mayer Szabina Fehérváron, Mészáros Rea a Fradinál folytatja. Eligazol Nagy Petra is. Befejezi aktív játékos pályafutását az utóbbi tíz évben Vácott védő Juhász Edina és nem számíthat az új vezetőedző Tápai Szabinára sem, aki párjával, Kucsera Gábor világbajnok kajakossal együtt első közös gyermeküket várja.

A felkészülési időszakot biztosan kihagyja a junior válogatott jobbszélső, Ertl Rebeka, akit térdszalagszakadással műtöttek a bajnokság hajrájában.  ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments