Egyelőre (vagy végleg?) marad az ingyenes parkolás

Fördős Attila polgármesterAz árvízi munkák befejezésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Fördős Attila polgármester, Mokánszky Zoltán alpolgármester és Deákné dr. Szarka Anita jegyző. A polgármester beszámolt a hétvégi történésekről: a takarítás jó ütemben zajlott, vasárnap sikerült megnyitni a Kőszentes hidat és arról is beszélt, hogy folyik a károk bejelentése a megfelelő szervekhez.



A városvezető elmondta, hogy a lakosság lakcímkártyával még felveheti a fertőtlenítő szert a városházán. A tűzoltóság folyamatosan segítséget nyújt a víz kiszivattyúzásában, akiknek a segítségükre van szükségük, keressék őket ez ügyben.

– Minden elismerésem és csodálatom a városomé – így mondott ismét köszönetet az árvízi védekezésben nyújtott, helyi és külső segítségért Fördős Attila polgármester, aki már számtalanszor megtette ezt az elmúlt napokban.

Reményét fejezte ki, hogy más nagy ügyekben is ilyen példamutatóan összefog a város. Ilyennek nevezte a mélygarázs térfelszínének hamarosan elinduló befejezését is. A Váci Napló kérdésére a polgármester azt is elmondta: egyelőre marad az ingyenes parkolás, a sétány teljes rendbetételéig, de terveik szerint hamarosan a testület elé kerül az, amiről korábban is beszélt: a parkolás ingyenessé tétele a városban.

Fördős Attila az ingyenes parkolás lehetőségéről

Mokánszky Zoltán alpolgármester a teljesség igénye nélkül mondott köszönetet mindenkinek, aki támogatta a védekezési munkálatokat, míg Deákné dr. Szarka Anita a kárigény beadásával kapcsolatban nyújtott tájékoztatást. (Váci Napló)

Lapunk pénteki számában részletesen is beszámolunk e fontos témákról!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments