Segíts te is szavazatoddal az evezősöknek

Vác Városi Evezős Club logóA Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által kiírt A hónap műhelye díj jelöltjei közé áprilisi eredményei alapján bekerült a Vác Városi Evezős Club is. A díj az elismerés mellett félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalvánnyal is jár. A díjat 2013 januárjától kezdődően minden hónapban az az utánpótlás-nevelő műhely nyeri el, amely az utanpotlassport.hu, a MOB és a Decathlon képviselői által alkotott kuratórium döntése alapján, valamint a honlap olvasóközönsége részére meghirdetett szavazás eredményeként a rangsor élén végez az aktuális hónapban nyújtott teljesítménye alapján.

A szavazáson havonta arra az öt szakosztályra lehet voksolni, amelyet a szerkesztőségbe az olvasóktól, a sportági szakszövetségektől, a kluboktól és egyéb sportszervezetektől beérkezett előzetes javaslatok alapján a kuratórium kiválaszt. A szavazás az áprilisi időszakra május 10-től 20-ig tart. Szavazni itt lehet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Kértnek mindenkit, aki internetezik, hogy ezt a linket másolja be böngészőjébe és szavazatával segítse a váciakat. A szavazás félidejében ugyanis a váci egyesület vezetett, de már a fradistáké az elsőség. Nem sokkal! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments