Kézilabda: papírforma vereség a fürediektől

A Balatonfükézilabdared teljesítette céljait: veretlenül zárta az alsóházi rájátszását és magabiztosan szerezte meg a hetedik helyet a férfi kézilabda NB I-ben, miután Vácott is győzött a záró fordulóban:  Váci KSE – Balatonfüredi KSE 23:33 (11:20). Vác, 300 néző. Vezette: Kékes P., Kékes Cs. Rajt-cél győzelmet arattak a fürediek és ismételten visszavágtak a Vácnak az őszi vereségükért, vagyis a BKSE nemcsak Füreden, hanem idegenben is tíz góllal nyerni tudott.

Teljesen felforgatta csapatát Sótonyi László, a vendégek edzője, azonban a fiatalok nem illetődtek meg, hanem éltek a lehetőséggel. Magabiztosan támadott és határozottan védekezett a balatoni alakulat, emiatt egy percig nem forgott veszélyben a győzelme, egyedül a második félidő elején akadt a házigazdák javára egy négy perces emberelőny, amikor a Vác valamelyest képes volt megközelíteni a vendégeket (48. perc: 20:25). Erre azonban válaszul a fürediek egy 8:3-as szériával tettek pontot a meccs végére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Rosta István: – Közönségünk vastapssal köszönte meg egész éves munkánkat és ez mindent elmond.

Sótonyi László: – A rájátszást rendkívül jó mérleggel zártuk, miközben a jövő csapatát is építettük. Folytatni akarjuk a megkezdett munkát. (forrás: veol.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments