Karambol Dunakeszinél: két ember meghalt

M2 autóút balesetveszélyes útszakasz táblaEgy ember azonnal meghalt kedden délután, amikor Dunakeszinél két autó összeütközött. A baleset az M2-es autóút 25-ös kilométerénél, a Dunakeszi közelében lévő benzinkútnál történt. Az ütközéskor az egyik autó árokba hajtott, a benne ülők közül egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másikat a mentők kórházba vittek. Az esetleges további sérültekről egyelőre nincs információ.  Az érintett útszakaszon a helyszínelés, illetve a műszaki mentés befejezéséig félpályás zárást rendeltek el.

Az árokba borult kocsiból a szélvédőn keresztül kirepült az egyik bent ülő, aki azonnal meghalt. Egy másik utast feszítővágóval szabadítottak ki a fővárosi tűzoltók váci kollégáik segítségével. A gyors beavatkozás ellenére a kimenekített ember ápolás közben meghalt.

Mivel felmerült, hogy esetleg hárman ültek a kocsiban, a fővárosi katasztrófavédelem kutyákkal fésüli át a környéket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Az M2-esen viszonylag sok a halálos baleset, annak ellenére, hogy a szabályokat betartva ezek elkerülhetők lennének. Az autóúton ugyanis 90 kilométeres sebességkorlátozás van, ezt sokan figyelmen kívül hagyják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments