Kézis lányok Laller profi nyergében

Laller - vágott-150Nem mindennapi fotózáson vett részt néhány nappal ezelőtt Horváth Lajos „Laller”. A váci tereprally motoros egy rehabilitációs program kampányában vállalt hírnöki feladatokat, a Váci NKSE csinos sportolónőivel egyetemben. A kampány középpontjában a Speedfitness népszerűsítése áll.  A Speedfitness az elektromos stimuláció elvén működő technológia, ami hasonló a kórházakban használt fizioterápiás kezelésekhez. Erősíti, aktív mozgásra kényszeríti az izmokat, miközben a sérült részeket nem terheli meg. A módszer három éve jelent meg Magyarországon, és használata egyre népszerűbb.

A Németországban már orvosi gépnek minősített Speed-fitnesst több élsportoló is beépítette felkészülési, karbantartási edzőprogramjába. A Varga Racing Team versenyzője is ebbe a táborba tartozik:

– A tavalyi balesetemet követően sajnos a felépülésem nem abban az ütemben haladt előre, ahogy én szerettem volna. Az izmaim nem voltak éppen a toppon, és így nem bírtam az edzések megterhelését. Az interneten kezdtem el nézelődni az alternatív gyógymódok között, hogy valahogy felgyorsítsam a rehabilitációmat. Ekkor akadt meg a szemem a Váci Vitalfitness weblapján, ahol a kézilabdás lányok már használták a Speedfitness technológiát. A módszer nálam is bevált, hiszen az efféle edzéseknek köszönhetően a múlt hónapban már részt vehettem az Italian Bajan, s azóta is folyamatosan edzek a Speedfitness-szel a következő megmérettetésekre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Laller a lányokkal-500

A rehabilitációs program célja a Speedfitness hatékonyságának alátámasztása, népszerűsítése, melyhez Laller mellett a váci női kézilabda csapat játékosait kérték fel szóvivőnek.

– A kampány részét képezte egy fotózás is, ami igazán jó hangulatban telt. Jelen voltak a Váci NKSE sztárjátékosai, mint például Barján Bianka, Klivinyi Kinga, Szádvári Krisztina és Triffa Ágnes. A lányok imádták a motoromat, és alig várták, hogy felpattanhassanak a nyergébe. Nagyon kedvelem a női kézilabdát, a váci kézis lányoknak kifejezetten a rajongójuk vagyok, amikor csak tehetem, elkísérem őket a meccsekre – mondta Larrer a nem mindennapi fotózás után. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments