Flabizzon, hogy segítse a váci rászorulókat

Flabélos-KaritászÚjabb akcióba kezdett a váci Karitász Szent Anna csoportja, ezúttal a Relax Egészség Stúdió (Vác, Széchenyi utca 2.) és a FLABéLOS Kuckó (Vác, Deákvári főút 19.) segítségével. Április 5-én és 6-án, pénteken és szombaton nyílt hétvégével várják a FLABéLOS-szozni vágyókat. Ezen a két napon mindenki adományokért cserébe használhatja az alakformáló gépeket. Az összegyűlt pénzt a Karitász jótékonyságra fordítja majd.

Tomori Pál, a Szent Anna csoport vezetője elmondta: örömmel fogadták egy újabb cég felajánlását.

– Örülünk, hogy újabb magánszemélyek és cégek kapcsolódnak be munkánkba, ezzel is támogatva a mély szegénységben élőket. Köszönjük azt, hogy a húsvéti gyűjtésben kétszázharmincnál is több családhoz tudtunk eljuttatni csomagot. Szükség van a segítségre.

Hozzátette: továbbra is működik a népkonyha, rendszeresen osztanak tartós élelmiszert, és a tél folyamán fát is adtak az arra rászorulóknak. Továbbra is várják ingyenes jogi tanácsadással a hozzájuk fordulókat, a szegények ügyvédjén keresztül.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Richter József, tulajdonos arról beszélt, hogy nem csak az alakformálást tarják fontosnak, hanem lehetőségeikhez képest szeretnék segíteni a rászorulókat is.

– Két akciót terveztünk áprilisra. Április 5-6-án lenne nyílt napunk, amelynek a keretében mindenki ingyen használhatja a FLABéLOS gépeket, cserébe pénzadományért, melyet a helyi Karitásznak ajánlunk fel. A másik akció pedig egész áprilisban zajlik majd. Aki tartós élelmiszert hoz, az a bérlet árából 10 százalék kedvezményt kap. Reméljük, hogy sokat tudunk segíteni – mondta. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments