Váci nagykoncertre készül Kullai Timi

November 10-én, szombaton Vácon ad nagykoncert zenekarával Kullai Timi! A Megasztárban feltűnt tehetség tíz évvel ezelőtt párjával együtt alapította meg zenekarát. Mostanra repertoárjuk több saját nótából áll, mint feldolgozásból. Az All About kilenc tagot számlál, stílusukat pedig a dallamos, táncolható funky teszi ki. Szövegeiket maguk írják, leginkább angolul. November 10-én 20 órakor Timi álmai színpadán, a váci művelődési központban lép fel.

Sztárvendégek is érkeznek, mégpedig Nagy Reni és Réti Nóri személyében.

– Időközben kibővültünk egy vokalistával, aki nagyon sokat segít nekünk. Két órás műsor, hatalmas show, szép fények lesznek. Ülős koncert lesz, de csináltunk pár állóhelyet is, ha netán valaki táncolni akar majd! Már próbálunk a vendégekkel, akik saját dalokkal, valamint egy-egy duettel veszik ki részüket a műsorból! – mesélte lelkesen az énekesnő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A koncertre a Váci Ifjúsági Kulturális Napok rendezvénysorozat keretében kerül sor. A beugrók az előadás napján 900 Ft, elővételben pedig 600Ft-ba kerülnek. A koncert este 20 órakor kezdődik. Kihagyni kár! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments