FLABéLOS: a lusták és időhiányosok sportja?

Szkeptikus embernek tartom magamat. Így volt ez akkor is, amikor először meséltek kolléganőim a FLABéLOS-ról. Csak legyintettem, mondván, sok ilyet hallottunk már. Ezt a mozgásformát hívják a lusták és az időhiányosok sportjának is. Nos bár nem tartozom mindkét kategóriába, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt és ebben Richterné Balla Bernadettben, a FLABéLOS Kuckó tulajdonosában társra találtam, így született ez az írás.

Kipróbáltam, és azóta sem bírom abba hagyni. Miért? Mert jobb a közérzetem, több az energiám, és elmúlt a hátfájásom, ami a sok számítógép előtt töltött idő miatt alakult ki. Nekem, sokan másokkal ellentétben nem a fogyás volt a célom vele, hanem az, hogy egészségesebbnek, fittebbnek érezzem magamat. És ez sikerült nagyon rövid idő alatt. Arról nem is beszélve, hogy jobban érzem magamat a bőrömben! Akik ismernek, látják és tudják is ezt.

De, hogy ne csak az én véleményem álljon itt a FLABéLOS-ról, ezért megkérdeztem több, a deákvári FLABéLOS Kuckóba járót, hogy mondják el, ők mit éreztek és éreznek azóta, hogy kipróbálták ezt a gépet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Pothánszkyné Treszkony Erzsi: „Én már 14-szer voltam a FLABéLOS gépen és a 36-os méretű nadrág helyett most 32-et hordok. Azóta 3 kilógrammot fogytam és sokkal jobban érzem magam, úgy szellemileg, mint fizikailag is. Sajnos sok műtéten vagyok túl, és nem mindegy, hogy mit tornázok, mozgok. Itt csak állni kell, és egy pár kezelés után már érezni lehet a gép hatását. Szeretek a FLABéLOS Kuckóba járni, mert sok kedves emberrel ismerkedek meg. Rendszeresen megbeszéljük, hogy kinek, milyen változásokat hozott az életébe a gép. Csak pozitív visszajelzések vannak.”

Dávid Éva: „Szinte a nyitás óta járok rendszeresen Flabi-ra. Napi 10 percet vesz igénybe – ebben a rohanó világban- minden extra rákészülés nélkül, és az eredmény centikben mérhető! Már 4 alkalom után éreztem, hogy a nadrág „laza”, így elkezdtem heti 1x mérni magamon a centit és 2 hét után már 4-4 centiméterrel voltam keskenyebb a derekamon és a csípőmön. A combom méretei is csökkentek 3-3 centiméterrel. Sőt érzem az izmait, sokkal feszesebbek! Valamint ami nagyon fontos számomra, hogy a derék és hát fájásomon is segít! Sokkal jobban érzem magam fizikailag! Szeretek a FLABéLOS Kuckóba járni, mert nyugodt családias hangulatban „csak állok” a gépen és közben kedves emberekkel beszélgetek. Ráadásul, mivel két gép van, a barátnőmmel is mehetek. Jó a parkolási lehetőség is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Fónagy István: „50 éves férfi és a FLABéLOS! 7 alkalom és érzés: és az éjszakai görcsök megszűntek a combomban, a deréktájon a csípő látványos ruganyosságot mutat, az anyagcsere és az emésztés javult, jóval kisseb a kalória bevitel, simítja a bőrt, a láb izmok és a fenék feszes, igen hatékony fogyókúra, és a testnek kellemes közérzetet biztosít. Összegezve: nagyon fontos a mindennapi mozgás, az egészséges életmód, a friss és változatos étrend. Napi 10 perces használattal az ember igényli azt hogy önmagára figyeljen. Véleményem, hogy hosszú távú használattal a kitűzött cél ELÉRHETŐ. Köszönöm, hogy vagy nekem FLABéLOS!”

Török Éva: „Ez egy fantasztikus „testedzés” az elfoglalt és időhiányos embereknek. Szuper a hely, kedves a személyzet, nagyon jók az árak. Nem mellesleg még a parkolás is megoldott. 🙂 Már lejártam az első 10 alkalmas bérletet és meg is lett az eredménye. Körülbelül 2 kilótól megszabadultam és feszesebb is lett a testem. Nekem nagyon bevált és az eredmények magukért beszélnek.”

Balogh Péterné: „Nagyon sokat zsibbadt a kezem és a cukrom is magas volt, mielőtt kipróbáltam a Flabélos-t. Mára szinte megszűnt a zsibbadás és a cukromat is szinten tudom tartanai gyógyszerek nélkül. Könnyebbnek és fittebbnek érzem magam. Sokan mondták, hogy megváltozott az alakom, bár én nem a fogyás miatt próbáltam ki a gépet. Ajánlom a deákváriak figyelmébe a helyet, hiszen jól megközelíthető helyen van. Érdemes kipróbálni!” (Furucz Anita) (x) ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

 

Adjon egészséget ajándékba!

Vegyen most alkalmakat ajándékba. Egy alkalom 450 forint és tetszőleges számban vásárolhat. Például: öt alkalom most 2250 forintba kerül!

Az első alkalom
továbbra is
INGYENES!

Bejelentkezés:
06-20/543-8230

www.flabelosalakformálás.hu

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments