A Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet új helyen, a Káptalan utcában várja ügyfeleit

1987-ben, 25 évvel ezelőtt egy Deákváron nyitott kirendeltséggel „tette be a lábát” Vácra a Nagymaros és Vidéke Takarékszövetkezet. Tíz évvel később, l997-ben beköltöztek a belvárosba, a Zichy Hippolit utcában vásárolt saját ingatlanba. 2004-ben a nagymarosi kis pénzintézet beolvadt a Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezetbe, így került hozzánk – további öt kirendeltséggel együtt – a váci is – mondta lapunknak Játékosné Kovács Márta elnök-ügyvezető.

– Azóta foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy hiába van az épület a belvárosban, közel az akkor még forgalmas főtérhez, mégis félreesőnek számít a hely, nincs szem előtt a kirendeltség, emellett elavult és szűkös az épület – tette hozzá. – A városban nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen szinte minden kereskedelmi bank képviselteti magát, mindenki harcol az ügyfelekért, nagy a verseny. Az udvarias, korrekt kiszolgálás mellett fontos a kulturált környezet és hogy jól látható, forgalmas helyen legyünk, és idézve a régi szlogen egy részét, hogy „útba essünk jövet menet”!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház áprilisi előadásai

Az elmúlt évek alatt sok házat, üzletet megnéztek, keresték a megfelelőt. A kitartás nemrég eredményre vezetett.

– Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy a Káptalan utca 14. szám alatti telken lakások, üzletek épülnek és itt lehetőségünk lesz üzlethelyiséget vásárolni. Vonzó volt az ajánlat, főleg azért, mert akkor már elkészült a főtér felújítása – amely valóban nagyon szép lett – és ígéretes volt, hogy ha elkészül a mélygarázs, akkor jelentős forgalom bonyolódik majd ezen a környéken. Ettől a forgalom bővülését és új ügyfeleket vártunk. Ennek ténye döntésünket nagyban befolyásolta, s döntő szerepe volt abban, hogy ezt a helyet választottuk – magyarázta a költözés indokait Játékosné Kovács Márta.

A végleges használatba vételi engedélyt a ház ez év májusában kapta meg, akkor nyílt meg a lehetőség a költözésre, de még vártak, hátha a környék rendeződik. Készülve az új kirendeltségbe való átköltözésre, a régi épület felújítására, korszerűsítésére az utóbbi években már nem költöttek. Terveikben egy bankautomata üzembe helyezése is szerepelt, amely a régi helyen nem volt megvalósítható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Szeptemberben eldöntötték, hogy átköltöznek.

– A dolgozók nagyon várták már, hogy egy sokkal szebb, kényelmesebb munkahelyre kerüljenek, és az ügyfeleink is valószínűleg örülnek, hogy kulturáltabb, a mai kor igényeinek megfelelő környezetben szolgáljuk ki őket. Jelenleg még kicsit nehezen vagyunk megközelíthetőek. A Káptalan utca felől a Káptalan udvaron keresztül, illetve a mélygarázs feletti tér felől lehet hozzánk eljutni. A kirendeltség bejárata a térre néz. Az új helyen már beüzemelésre került a tervezett bankautomata is – mondta az elnök-ügyvezető, aki hozzátette: az a tapasztalata, hogy még mindig sokan nem ismerik a takarékszövetkezetek működését, felépítését, szolgáltatásait.

– Ki kell hangsúlyozni, hogy a takarékszövetkezetek, köztük mi is, magánszemélyek tulajdonában levő, szövetkezeti alapelvek alapján működő, száz százalékban magyar tulajdonú pénzintézetek. Jelenleg a Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezetnek 263 fő tagja van. Teljes körű kereskedelmi banki jogosultsággal rendelkezünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Országos 2. helyezett lett a földvárys diák

A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő a szolgáltatásaikból. A lakossági és vállalkozói számlavezetésen, a különböző hitel termékeken és a klasszikus betétgyűjtésen túl befektetési termékeket, biztosítást, lakáselőtakarékossági termékeket is kínálnak ügyfeleiknek. Lakossági és vállalkozói ügyfeleik részére a számlákhoz több típusú bankkártyát tudnak biztosítani. Emellet elérhetőek a korszerű elektronikus banki szolgáltatások is.

– Nagy szeretettel várjuk a megújult környezetben régi ügyfeleinket, és akik még nem jártak nálunk, a takarékszövetkezetben, azokat hívjuk, hogy látogassanak el hozzánk és kérjék ügyintézőinket, hogy ismertessék meg őket szolgáltatásainkkal – tette hozzá a költözés örömére rendezett ünnepség után Játékosné Kovács Márta elnök-ügyvezető. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments