Esküvői kiállítás lesz vasárnap Vácott

Immár V. alkalommal szervez Esküvői Kiállítást a Nefelejcs Esküvő és Rendezvényszervező Iroda idén október 14-én Vácott a Piarista Gimnáziumban. A rendezvény kiváló alkalom az évente változó esküvői trendek, újdonságok bemutatására – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Szentkirályi Judit főszervezőtől.

Az eseménnyel a szervezők és kiállítók számos ötletet és segítséget kínálnak az esküvőjükre készülő pároknak, és a több száz érdeklődőnek. A látogatók a helyszínen felmérhetik a térség esküvői szolgáltatóinak kínálatát, tájékozódhatnak az árakról, foglalhatnak, vásárolhatnak.

Évről-évre visszatérően több mint 30 szolgáltató gondoskodik a színvonalas kiállításról, a jó hangulatról. Fotósok, videósok, sminkesek, rendezvényszervezők, vőfélyek, ruhaszalonok, virágüzletek, dekoratőrök, koktélbár és divatbemutató, esküvői sátor- és eszközkölcsönző tarkítja a színes forgatagot.

A nyitva tartás ideje alatt, 10-től 16 óráig színes programokkal, nyereményjátékokkal várják a látogatókat Vácott a Piarista Gimnázium épületében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments